Ens segueixen!

dimarts, 27 de desembre del 2011

TALLER DE CUINA, FEIM AMARGOS.

UNA DE LES ACTIVITATS REALITZADES EN ELS DARRERS DIES DE CLASSE ,HA ESTAT UN TALLER DE CUINA ON ENTRE TOTS HEM EL·LABORAT UN DELS DOLÇOS TÍPICS DE LES FESTES DE NADAL : AMARGOS.HEM PRESENTAT ELS DIFERENTS INGREDIENTS I HEM FET LA PASTA, DESPRÉS CADA UN HA AJUDAT FENT VÀRIES BOLLETES COM AUTÈNTICS CUINERS!!. AQUÍ TENIU LA RECEPTA PER SI VOS ANIMAU A FER-LOS A CASA:


                    UN QUILO D'AMETLLA CRUA I PICADA
                    700 GRAMS DE SUCRE
                    3 OUS ( MILLOR SI PUJAM EL BLANC )
                    3 VERMELLS D'OU
                    PELL DE LLIMONA RALLADA
                    CANYELLA EN POLS

HA D'ESTAR APROXIMADAMENT UNS 15 MINUTS AL FORN FINS QUE AGAFIN COLORET. EN COMPTES D'OUS TAMBÉ ES POT FER AMB SUC DE TARONJA.ANIMAU-VOS A FER-LOS !!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada